Cijene goriva slovenija

Cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici kompanije. Pojedinačne cijene po postaji mogu se pregledati na HAK Interaktivnoj karti i HAK mobilnim aplikacijama. Dnevni pregled prosječnih cijena goriva po državama.

REGULIRANE cijene goriva na crpkama u Sloveniji od ponoći su najniže u zadnjih 11 godina, pa za litru 95-oktanskog benzina treba platiti. Aktualne cene goriva v Sloveniji. Cene naftnih derivatov v Sloveniji lahko spremljate na povezavi Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo:.

Slovenija: benzin i diesel po 1 euro za litru

Cijene goriva slovenija

Regulirane cijene goriva na crpkama u Sloveniji od utorka od 00 sati su najniže u zadnjih 11 godina, pa za litru 95-oktanskog benzina treba. Najpovoljnija zemlja za točenje goriva na vašem putu kroz Europu. Promjenjive cijene goriva, različite stope PDV-a i trošarine na naftne derivate u Europi kao i. Prosečna cena u tom periodu je 1. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu. OMV MaxxMotion 95) in dizelsko gorivo (OMV Sprint Diesel) na vseh.

I cijena 95-oktanskog benzina i dizel goriva i dalje će biti jedan euro po litri, priopćio je vladin ured za.

Pale cijene goriva u hrvatskoj, litra eurodizela prvi puta od

Cijene goriva slovenija

Svakoga dana internetska stranica cijenegoriva. Eurosuper 95, Plinski centar Zagreb (PCZ), 8,96 kn. Padu cijena goriva u zadnje vrijeme doprinosi pad cijena nafte na međunarodnom tržištu, te smanjena potražnja uslijed pandemije.

Nema velikih promjena, eurosuper je i dalje najskuplji u Norveškoj sa 1,64 eura. Prema informacijama portala cijenegoriva. Zanimljivo je kako su regulirane cijene goriva na crpkama u Sloveniji od. Tako je cijena goriva u Sloveniji za listu benzin i dizela jedan euro (7,53 kune). Cijena u Srbiji za benzin je 123,400 dinara (7,96 kuna), a za. U Europi najskuplje gorivo plaćaju Britanci i Talijani koji za litru eurosupera. Po litri goriva Plenković uzme 5 kuna, Erdogan upola manje, Orban. U prosjeku cijene goriva u Europi pale su za jednu četvrtinu, no u. Maloprodajne cijene goriva nije jednostavno pratiti jer se u posljednje vrijeme. Za razliku od ostalih zemalja, u Sloveniji je dizel skuplji od benzina pa za litru.

Cijene motornih goriva padaju kao posljedice jeftinije nafte i sukoba između Saudijske Arabije i Rusije. Gorivo Q Max 95, 100, Diesel in avtoplin LPG, ki vozilom nudijo dodatno. Petrolova goriva Q Max izbrali za slovenski Izbran produkt leta.

Slovenija: benzin i diesel po 1 euro za litru

Cijene goriva slovenija

Pregledajte najnovije cijene goriva, saznajte gdje je najjeftinije točiti i uštedite novac! Uz to za svako gorivo možete pogledati povijesno kretanje cijena. Trošarine i drugi porezi na gorivo u Europi su uobičajeni.

Zbog toga umjesto realne ekonomske cijene, koja bi bila između četiri i pet kuna, plaćamo višestruko. Državnog zavoda za statistiku ili prema važećoj ponudi. Nakon što je objavljena cijena goriva, GLS određuje aktualnu nadoplatu.

Tako je benzin poskupio za šest lipa, dizel je skuplji za 12. ARHIV DROBNOPRODAJNIH CEN REGULIRANIH NAFTNIH DERIVATOV V SLOVENIJI. DERIVAT, BENCIN NMB-95, DIZELSKO GORIVO, KURILNO OLJE. Navedene cijene goriva na internetskoj stranici samo su informativne naravi. Važeće su samo one cijene navedene na uređaju za točenje pojedinog. Razumljivo kako je šok i ogorčenje izjednačavanjem cijena obaju goriva upravo.

Slovenci litru dizela plaćaju čak i skuplje od benzina.