Etilen glikol cijena

Antifriz za solarne sustave 20 L – VAILLANT. IKOMA web trgovina – povoljne cijene i brza dostava! Sve cijene su s uključenim PDV-om.

EKOFRIZ je antifriz na bazi propilen glikola. Etilen glikol ili propilen glikol. U industrijskim postrojenjima, upotreba etilenglikola zajedničko, Zbog niže nabavne cijene, niži operativni troškovi koji proizlaze iz.

Tekućina protiv smrzavanja za centralno grijanje

Etilen glikol cijena

Cijena dostave automatski je prikazana u pregledu košarice nakon što. II▻Glikol, antifriz, etilen glikol, ekofriz za solarno i toplu vodu Nesmrzavajuca tekucina za punjenje. Kao jedan od najprofesionalnijih proizvođača i dobavljača etilen glikola u Kini, odlikuju nas kvalitetni proizvodi i konkurentna cijena.

M1 je antifriz na bazi propilen glikola koji se koristi protiv smrzavanja svih otvorenih i zatvorenih sistema za centralno. Sličan je tvar koja se zove etilen glikol, međutim, propilen glikol za razliku od. Uglavnom se koristi u dvije svrhe, kao sirovina u proizvodnji poliesterskih vlakana i za formulacije protiv. Treba razumjeti da je sama vodena otopina na bazi etilen glikola kemijski.

Ako je postotak etilen glikola previsok, uzrokovat će takve pojave kao:.

Kemijska svojstva etilen glikola, karakteristična

Etilen glikol cijena

Sadrže etilen glikol i organske dodatke. Slična tekućina nastaje iz etilen glikola razrijeđenog vodom i cijelog kompleksa. Kemijska svojstva etilen glikola, poput glicerola, široko se koriste u različitim područjima. Cijena ovisi o čistoći tvari i maksimalnom postotku ciljnog proizvoda. Netoksicni antifriz N-ANT je već fabrićki napravljen u omjeru 60% propilen glikol, 40% destilovana voda i ima tačku mržnjenja.

Razvrstaj po nazivu, Razvrstaj po datumu dodavanja, Razvrstaj po cijeni: manje do veće, Razvrstaj po cijeni: veće do manje. NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100 je koncentrovani rashladni fluid na bazi etilen glikola, iz grupe organskih (OAT) antifriza. Ne sadrži nitrite, amine, fosfate. Ukoliko vas zanima cena proizvoda, gde se može kupiti ili ukoliko imate. Vrhunska kvaliteta, dobra stabilnost i konkurentna cijena su naše glavne prednosti. Polietilen glikoli su polimeri etilen glikola. Broj pored imena označava broja jedinica etilen glikola, ali može označavati i. U Europi se koriste gotove rashladne tekućine, koje se najčešće sastoje od 50% demineralizirane vode, 49% etilen glikola (polihidrični alkohol) ili propilena i. Diols (excl. ethylene glycol (ethanediol) and propylene glycol (propane-1,2-diol). Dioli (osim etilen glikol a (etandiola) i propilen glikola (propan-1,2-diola). Sastav tekućine može se promijeniti i zbog pregrijavanja.

Temperaturno područje °C etilen glikol etilen glikol propilen glikol propilen glikol optimalno područje.

Kina etilen glikol proizvođači, dobavljači

Etilen glikol cijena

O ZNANJE Kozmetički ratovi – Otrovno. Postoje dokazi da se oko 40% trovanja etilen glikolom završava smrću. Sat vremena kasnije, u urinu žrtve otkriven je nepromijenjeni etilen glikol. Pravilna uporaba etilen glikola. Kada koristite antifriz za sustav grijanja, cijena će rasti. Ali u tom slučaju će se ukloniti rizik od smrzavanja. Većina automobilskih rashladnih sredstava je mješavina vode i etilen glikola ili. Razlika u cijenama je minimalna i ne vrijedi rizik za štetu koja se ne može. Dok je on jedini bio u upotrebi.

Cijena prvih nekoliko više, a potonje imaju nešto nižu toplinsku vodljivost i veću težinu. Za to je bolje kupiti koncentrat u kojem etilen glikol nije manji od 95%.