Hrt misa prijenos

HRT Prijenos mise, Zagreb, Croatia. Prijenosi svetih misa, bogoslužja, te portreti Crkve i mjesta. Svake nedjelje u 11 sati pratite prijenos misnoga slavlja iz različitih župa diljem Hrvatske, te bogoslužja drugih vjerskih zajednica. Obredima Vazmenog bdjenja kršćani slave Kristov izlazak iz grobne.

Mise će se služiti samo uz nazočnost kamera i ekipe Hrvatske radiotelevizije iz Crkve sv.

Izravan televizijski i radijski prijenos nedjeljne svete mise iz

Hrt misa prijenos

Marka na zagrebačkom Gornjem gradu, i trajat će oko. Na Veliki petak Crkva se spominje Kristova raspeća i smrti. HRT ) svakodnevno će prenositi misu iz crkve Sv. Marka Evanđeliste na Gornjem gradu u Zagrebu. Sve svete mise i pobožnosti mogu se pratiti putem video prijenosa na.

Prijenose svetih misa na HRT -u gledale su stotine tisuća ljudi, a jedan. Tako je svakodnevni prijenos u 18 sati na HTV3 pratilo u prosjeku 138.

Na hrt-u podnevni dnevnik odgodili zbog prijenosa mise iz

Hrt misa prijenos

HRT emitirano misno slavlje iz župne crkve sv. Učitao korisnik Grad Ozalj NA HRT-u SVAKODNEVNI PRIJENOS SV. Jurja, Primošten, NA HRT -u SVAKODNEVNI PRIJENOS SV. HTV realizirao prijenos mise iz Podbablja. Trećem programu HTV-a ( HRT – HTV3) i Trećem. Prvi put u povijesti naše župe i. Jurja mučenika Gornja Stubica u četvrtak, 11. Mise i obredi prenositi će se iz župne crkve Tijela Kristova u zagrebačkom naselju Sopotu. Mijo Gorski, pomoćni biskup zagrebački, predvodit će u nedjelju 29.

RASPORED SVETIH MISA I OBREDA: CVJETNICA, 5. Prijenos Sete mise i blagoslova maslinovih grana od 10 sati na HTV1 i HR1. Sve je spremno za današnji televizijski prijenos mise iz naše crkve koji će biti u 11 sati na Drugom programu HRT -a. Portret župe Marije Pomoćnice na Knežiji. Misa, prijenos (Originalni naziv). Režija: Scenarij: Uloge: Filmografija.

Prijenos Svete mise i procesije za blagdan Tijelova na programu HRT.

Reportaža o župi, prijenos mise i bogoslužja

Hrt misa prijenos

Ovu nedjelju, na blagdan Sveta tri kralja, HTV će prenositi sv. Hrvatska radiotelevizija ( HRT ) od ponedjeljka uvodi – uz izravne prijenose. I još nekoliko tehničkih detalja o prijenosu koje smo dobili od HTVeovaca. Od ponedjeljka na trećem programu HTV – a svakodnevni prijenos mise u 18 sati. BISKUPIJA, ISTAKNUTO 545 Views. Izravan prijenos Svete mise iz župne crkve Presvetog Trojstva u Legradu prikazivat će se u izravnom prijenosu Hrvatske radiotelevizije u. HRT prenosio svetu misu iz župe sv. HRT godinama nedjeljom izravno prenosi mise iz župa diljem Hrvatske, a jučerašnji nedjelji porgram HRT -a krasila je. Nedjeljna euharistija u prijenosu uživo emitira se od 10.

Kako bi prijenos mise kakvih HTV emitira dvadesetak godišnje bio. Martin-Podstrana: prijenos svete mise na HRT 2. Dnevnik kojeg svakog dana u podne emitira HRT na svom prvom programu odgođen je zbog prijenosa mise iz Gospića povodom blagdana.