Ina antifriz plavi

Tekućine za rashladne sustave vozila. II▻ INA Antifriz Al Super koncentrat plavi -37° 1L – 23,16 kn Prolubium d. INA Antifriz AL super ili razrijeđena varijanta INA Antifriz AL 40 (oba antifriza su zelenkasto plavi ) je G11 tip antifriza. Pogledajte našu kompletnu ponudu antifriza u svim pakiranjima.

Detaljnije informacije pogledajte klikom na proizvod.

Antifriz valvoline extra af plavi 1

Ina antifriz plavi

Druga auto oprema iz kategorije Auto oprema i GPS je. Jel se smiju mjesati (tj. nadolijevati plavi u crveni i obrnuto) i koje su. Tražio crveni na INA -i, jer je crveni u autu, i dobio taj "rozi".

Kažem, ovo je "rozi", a lik kaže: nema, to vam je "crveni", samo su tri vrste, taj, plavi i. Ja sam uezo Ina -in imao ga i prije neg kaj je motor prolupao koristim ga u Puntu duže vremena i. SREDSTVO ZA RASTVARANJE HRĐE 300ml ROST OFF WURTH. Trenutno nema proizvoda u košarici.

Antifriz nf koncentrat g48 plavi

Ina antifriz plavi

Zanima me koja je razlika točno između zelenog i crvenog antifriza? Etilen glikol, poznati zeleni antifriz, se u motornim vozilima. G-12 specifikaciju, dok plavi ima drugačiju pH vrijednost, i ima G-11 rejting. Kako je plavi antifriz promjenio boju u žuti! INA -in recimo plavi i nanovo napravi mješavinu. Antifriz Pilot- S je proizvod visoke kvalitete koji spaja učinkovite aditive s vrhunskom tehnologijom izrade Ne sadrži nitrite.

Ulje INA transhidrol JD 50, 10 L slika. I plavi ide ja msm koliko sam citao na gus cilindre a na alu ide zeleni valjda. Koprivnici (Kolodvorska), a nagradu “ Plavi cvijet” Ininoj postaji u. Manual isto kaže da se obavezno miješa 50% antifriza i 50% destilirane vode. INE, i plavi antifriz od Lukolia nisu.

C i ne znam kada je zadnji put menjan. SALJEMO BRZOM POSTOM 9KM POSTARINA NA PAKET DO 20 KG. ANTIFRIZ G12 LONG LIFE AKCIJA LITAR 4. Upravo je zaštita od korozije osobina po kojoj antifriz možemo ili ne možemo kvalificirati kao.

Punto 1,2 2001 koji antifriz

Ina antifriz plavi

Najbolji su plavi antifrizi (iz mog iskustva), oni crveni "Long life" su bez konkurencije. Nećete vjerovati, ali INA ima odličan antifriz. INA Antifriz Super je tekućina na osnovi etilenglikola i odgovarajućih aditiva za zaštitu od korozije. Odlikuje se izvanrednom zaštitom. U mk1 ide Paraflu G11 ( plavi ). Ako ti budu trebali dijelovi, moj stari plavi Reserator se još mota po garaži, ako ne, nudim kome. Ina antifriz koncentrat cijena Ja sam kupio od ine koncentrat plavi i dodao malo destilirane vode.

Razlika je u svojstvu, antifriz je gušci i pumpa na hladnjaku je bas zanjega! Kad koristim Lidlov stakloper, puno sam češća meta momcima u plavom. INA antifriz na prvoj bengi je sasvim u redu.

Evo sada ce treca zima kako je u autu(iz potpisa) antifriz ina super al.