Menadžment zadar

Preddiplomski studij menadžmenta završava izradom završnog rada kojeg student. Diplomski sveučilišni studij menadžmenta nastavak je preddiplomskog sveučilišnog studija. Menadžmenta Odjela za ekonomiju, Sveučilišta u Zadru su.

Odjel ustrojava i izvodi preddiplomski i. Studijski program sukladan je programima studija na Facolta di Economia (Bologna).

Odjel za ekonomiju u zadru: naglasak na individualni pristup

Menadžment zadar

Računovodstvo i menadžment ”, održane u Zadru od 13. Programi cjeloživotnog obrazovanja. Skip to navigation Skoči na glavni sadržaj.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci – SZSUR i Sveučilište u Rijeci pozivaju sve zainteresirane da se. Uprava i Tajništvo Odjela smješteni su u zgradi Sveučilišta na adresi. U nastavi Odjela sudjeluju jedan.

Sva visoka učilišta, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment.

Edukacija za koordinatore volontera

Menadžment zadar

Znanstveni centar izvrsnosti za školsku efektivnost i menadžment (ZCI-SEM). Zadra nudi kvalitetne usluge vezane za inženjering i projek. Somnium grupa tvrtka specijalizirana za turistički menadžment, hotelski menadžment i marketing. Tvrtka sa iskustvom za turizam savjetovanje i ostale srodne. Uz recenzije poslodavaca i prosječne plaće, izaberi posao menadžment koji će ti najviše odgovarati. Turistički i hotelski menadžment – preddiplomski stručni studij. Sportski marketing, sportski menadžment. Tagovi: grad zadar jurica bosna savjet mladih.

Zato menadžment neprofitnih organizacija ima važnu ulogu u postizanju ciljeva. Marina Biograd, VODA INTERIJERI d. Korisnici analize financijskih izvještaja su u pravilu menadžment. Strateški menadžment i korištenje instrumenata strateškog kontrolinga u malim i. Zadar, Obala kneza Branimira. Zdravstveno veleučilište u Zagrebu.

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji Sveučilišta u. Selektivni turizam: uvod u menadžment prirodnih i kulturnih resursa.

Preglednik studijskih programa

Menadžment zadar

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ključne riječi: menadžment sportskog događaja, sportski menadžer. Revenue menadžment kao važna karika u poslovanju hotela- Sandra Horvat Brborović, nezavisni konzultant za upravljanje. Mjesto rada: ZADAR Traženo radnika: 1. Thompsonov menadžment je reagirao na izjavu primorsko-goranskog župana i potpredsjednika SDP-a Zlatka Komadine.

Na Jadranu broj županijskih TZ-a ostaje kao i dosad. Hrvatski turizam trebao bi doživjeti svoju veliku transformaciju zahvaljujući čarobnom razvojnom alatu zvanom destinacijski menadžment. U sklopu Croatian Tour, seminar se održava.