Mjehurici u posudi za vodu

Rover 420, pitanja 16 postova 11. Izbijanje mjehurića u bocu od antifriza (kad dam kontakt – ugasen auto). Gubi tekućinu za hlađenje – Alfisti. Zrak u vodi – Dom i obitelj – Auto – Burza Portal burza. Sve u svemu, pokretanjem motora, voda ili tekućina za hlađenje počinje vršiti.

Najprije će početi izlaziti mjehurići zraka, a kasnije i samo tekućina.

Pritisak u boci dok je auto hladan

Mjehurici u posudi za vodu

Kada dolijevam vodu, kod otvaranja te posude, prvo izleti pritisak, a nakon toga. Vidim da u boci nema tekućine, odvrnem čep i odjednom izbije pritisak i pojavi se malo. Ekspanziona posuda 20 postova 23.

Antifriz misterij 20 postova 8. Spremljeno u privremenu memoriju Slično Prevedi ovu stranicu 8. Kada pokusam da otvorim posudu antifriz pojuri napolje. Vrlo mala količina rashladne tekućine u sustavu rezultat je pregrijavanja motora, što može.

Izbijanje mjehurića u bocu od antifriza (kad dam kontakt

Mjehurici u posudi za vodu

UWAGA – u ekspanzijskoj posudi! U tom trenutku iz otvorenog čepa mogu izlaziti mjehurići zraka. Kada dodate antifriz u vodu, mogućnost da se ohladi ravnomjerno i brzo.

Zašto antifriz ili antifriz ključaju u ekspanzijskoj posudi: nekoliko čvorova. Ako bi letio autocestom, morao bi neprestano dolijevati vodu u sustav. Ako je letio na autoputu, morat ćete stalno dodavati vodu u rashladni sustav. Razlozi ključanja antifriza u ekspanzijskoj posudi. Najmanji nastali mjehurići zraka ulaze u sistem za hlađenje i formiraju pjenu koja je. Mislim nije ošal blok nego dihtung te ti tlak nabije ulje u vodu! Jel ti napiruje crijeva rashladnog sistema kad dajes gas, mjehurici u posudi? Nikada prije nije nedostajalo antifriza u posudi, motor se ne. Voda raste kako se motor grije (mjereno preko OBD-a). Vozim ga ovako, ne gubi vodu ne diže temperaturu, normalno se zagreva, vuče kao. U tom slučaju uronite je na jedan sat u veću posudu s vodom tako da voda.

Zemlja je dovoljno mokra kad iz nje prestanu izlaziti mjehurići. Auto ništa ne dimi, u posudi s antifrizom nema ulja. Svi smo se vjerojatno barem jednom u životu susreli s prljavom vodom iz radijatora, tj.

Mjehurići u sustavu hlađenja

Mjehurici u posudi za vodu

Griješ li vodu do vrelišta u zatvorenoj posudi, tlak u njoj će zbog oslobođenih para rasti. Zbog otopljenih tvari vrelište je nešto više, a isto će tako mjehurići biti. S vremena na vrijeme iz vaše vodovodne cijevi izlazi voda koja u čaši izgleda. Isključivanje uređaja i stavljanje u stanje. U prostoru za zamrzavanje nemojte držati tekućine u bocama i. Nakon priključivanja u vodovima se nalaze mjehurići zraka. Zagrijte vodu do vrenja i zatim je ulijte u dublju staklenku – oko 3 cm. Uronite jaje u ocat – na jajetu će se pojaviti mjehurići.

U široku posudu ulijte 2 šalice octa ili količinu octa koja je dovoljna da prekrije dno.