Motor se gusi na punom gasu

Gubitak gasa i gušenje SF2 – MojSkuter. Aerox – guši se pri davanju gasa – MojSkuter. Spremljeno u privremenu memoriju Slično Prevedi ovu stranicu U 2-3 navrata opet se motor gušio. Motori – na dva, tri i četiri kotača. Znaci ovo mi se desilo tri puta.

Nakon malo duže vožnje (10km),skuter mi počinje gubit snagu,ne prima gas,kada.

Trokirati: slične riječi i sinonimi

Motor se gusi na punom gasu

Ne prima gas – u čemu je problem? Skuter se guši: Kod punog gasa skuter stvara zvuk: »MOOOOOO…. Pozdrav, imam kineski 2T skuter Generic Cracker, jos kad sam ga kupio nije primao pun gas, dam mu pun gas on pocne da se gusi. Gpz500r se gusi pri dodavanju gasa – Kawasaki. Pomagajte iskusni majstori, skuter mi se gasi u voznji. Motor oce da se gusi pri naglom dodavanju gasa i kad nije ispravan.

Kad skinem kapak motor sam nadoknadi gas i ide ko lud.

Problem sa skuterom guši se (motori

Motor se gusi na punom gasu

Motor u leru radi normalno i prima gas normalno,u leru nista ne. Trokira, ne gusi se nego trokira na punom gasu. To znaci da ima previse benzina, al kad mu zavrnem do kraja onaj saraf za smjesu onda je ok. U ovom klipu vam pokazujem postupak ciscenja karburatora i dizni od pocetka, do kraja. Da li se cuje ono booooo i motor se gusi i gasi, ili sitno trokira ali se. Upalio sam motor posle onog ciscenja rezervoara i na punom gasu radi. Vanbrodski motor se guši na većem broju okretaja.

Petnaestak minuta je vozio skoro na punom gasu a da nije dao niti naznake kašljucanja. Motor se vrti ko blesav do pola gasa a onda samo buuuuu i neće. Zbog čega auto gubi snagu tokom vožnje i kako rešiti problem.

Onda kad motor gubi snagu, trza se ili počne nepravilno da radi, za to. Kad primi pun gas ide normalno punom brzinom bez stucanja ikakvog. Automobil na trenutak prestane reagirati na papučicu gasa i motor.

Napominjem da podešavanje ler- gasa nije kritično, pa se neće skoro ništa promeniti. Kad se motor upali, ispod leptira za gas se pojavi podpritisak koji preko. Honda motori napravljeni su tako da pružaju siguran rad ukoliko se držite pravila i uputa za.

Skuter trokira na punom gasu

Motor se gusi na punom gasu

Motor se guši ukoliko ima previše ulja i proizvodi puno dima. Prima gas do jedne trećine i onda kao da ju nešto guši ali se ne gasi. Ako je motor stariji iskoristi priliku i promijeni crijeva. Motor odjednom smanji gas i ne reagira na pritiskanje papucice, trokira, trza, da bi. Slijedeci dan kad sam ga upalio, pri dodavanju gasa auto se guši i gasi. Kada sam probao da smanjim ler gas on se gasi. POLU saugu, dok se ponovo gusi bez sauga.

AC pumpa – Šta sve može da pođe po zlu kada zariba? Problemi sa AC pumpom se razvijaju sporo, a mogu nastati i brzi i nagli problemi.