Motor se ugasio u vožnji

U situaciji kada se motor iznenada ugasi, ili neće da se upali, najprije treba provjeriti da li ima dovoljno goriva u tanku. Stanem sa strane, okrenem kljuc, lampice se upale kao da je sve OK. Auto mi se gasi u vožnji 17 postova 27.

Motor se gasi u vožnji – u čemu je problem? Molim hitnu pomoć, auto gubi snagu i gasi se 13 postova 8.

Gasenje auta u toku voznje

Motor se ugasio u vožnji

Auto se ugasio u voznji 5 postova 13. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 10. Nakon tocenja upalim auto i auto krene normalno, kad u jednom momentu se obrtaju spuste i auto se ugasi. Upalim ga iz prve, vozim jos nekih.

Juce dok smo se sa drugom vozili njegova Honda Nsr je od jednom pocela da stuca i ugasila se. Tacnije vozili smo se otvorenim putem. Danas odem na onu samousluznu praonu, operem auto.

Gašenje vozila u vožnji (automobili) @ bug

Motor se ugasio u vožnji

Predjem poslije toga neka dva km i taman dolazim pred firmu auto se ugasi u voznji. Hyundai i30 misteriozni problem 13. Auto od staraca se zna ponekad( u zadnje vrijeme vrlo često) ugasiti u. Gas se može "oživjeti" tako da se ubaci u nižu brzinu(tipa iz 4. u 3.). Skuter se ugasio u vožnji i veše neće da upali! SKUTER SE UGASIO I NEĆE DA PALI – MojSkuter. Pozdrav svima, Ima mi stari čudan problem sa autom koji se totalno nasumično dešava.

Iz čista mira se auto ugasi u vožnji i onda neće da upali. Kazaljka brzine kod Ford Focus pada i auto se gasi. Ljeti se u vožnji upalila lampica pumpe te je auto izgubio okretaje i ugasio se.

To mi se dogodilo sad dva puta u dva dana za. Auto: Sharan TDI,G3 GTI,G2 RA,VW T3. U vožnji se dešava da odjedanput prestane primati gas i ugasi se.

Prije par dana ugasi se auto u vožnji. Zaustavim ga i pokusam upaliti ali kao upali i instantno se ugasi.

Problem sa gasenjem u toku voznje

Motor se ugasio u vožnji

Nekako ga upalim tako sto ubacim u. Lijep pozdrav svima, molim ako tko može pomoći. Peugeot 206 – gasi se u vožnji – Peugeot Klub peugeot-klub. Modeli › 206, 306 › Kvarovi peugeot-klub. Na kraju, problem nije ni u ključu jer se auto ugasio u vožnji s rezervnim ključem (prije tjedan dana). Naime navedeni auto upali bez problema i motor lijepo radi i onda nakon 500m-1km vožnje iz čista mira se. U voznji se vise manje normalno ponasa, samo prilikom kretanja imam problem.

Poslije toga ga ugasim i nakon 10 min normalno upali ugasi se lampica i. Ako ste u vožnji, potrebno je isključiti se iz prometa, potražiti parking, ugasiti motor i. Radi se o sustavu koji automatski gasi motor automobila kada se zaustavi na. ODGOVORI SERVISERA auto mi se gasi u toku voznje,upali lampu greske motora! Potom odmah upali bey problem i tako se desi par puta dnevno,da li je.

Donedavno nisam imao nikakvih problema, no prije nekoliko mjeseci motor se počeo iznenada gasiti u vožnji.