Najbolji diskovi za auto

Pregled i ocjena najboljih kočionih diskova za automobile. Prodaja ATE diskova i pločica je standardni deo MD Auto ponude. Za većinu automobila u Srbiji, najbolji izbor su ATE kočnice, jer – Nemci.

Razmišljali smo koje kočnice, dakle kočione diskove i kočione pločice. Car je jedan od najpoznatijih brandova koje u svojem asortimanu proizvodi i.

Ate kočioni diskovi made in p

Najbolji diskovi za auto

Zamjena diskova i pločica, koje 20 postova 19. Kada mijenjati diskove, istrošenost 20 postova 11. Koje diskove i pločice za Mercedes C220 CDI (W202) 20 postova 18. Kvalitetne zamjenske disk pločice 20 postova 5. Diskovi za sigurnije kočenje – Večernji.

Stručnost automehaničara i savjesno održavanje dat će najbolji. Brembo proizvodima, slobodno se obratite djelatnicima Auto Kreše u nekoj.

Ako baš morate, na sve zaboravite, ali na kočnice

Najbolji diskovi za auto

Pločice imaš u Auto -Fista u š. Prečko, a diskove drži Auto -Krešo. Niti vozim BMW, niti sam trkač, nema potrebe za najboljim. Vožnja automobilom je često puna iznenađenja i naglih zaustavljanja.

PRAVI REZERVNI AUTO DIJELOVI ZA SVAKU NARUDŽBU! Odaberite uslugu Silux Premium za kupovinu bez briga. Koliko znam menjani su diskovi, ulje u menjacu, plocice, lanac, sve je cakum pakum. Eto bio sam na nekom seminaru auto -mehanicara i neki majmun iz. Nije tajna da je naglo kočenje povećano trenje između kočnog diska. ATE mogu biti doista najbolji izbor.

Pozdrav ekipa, zanima me sljedeće od navedenih marki disk -pločica. Power Disk dolazi od proizvođača Continental Tevesa, jednog od najvećih proizvođača automobilskih kočionih sustava na svijetu. U početku najprije intenzivno.

Da bi novi set pločica i diskova funkcionisao kako treba potrebno je proveriti ceo sistem. Takve kočnice imaju najbolji odnos između performansi, buke, brzine.

Tokić prilog: kočioni sustav automobila

Najbolji diskovi za auto

Najčešće su diskovi bili Made in Germany ili Italy, dok disk pločice. Izaberite Silux Premium uslugu za kupovinu bez briga. Vrlo dobro su prošle pločice u srednjoj kategoriji pa ako ne želite kupovati originalne pločice za vaš automobil, one su, čini se, dobar izbor. Nakon što se zamijene i diskovi i pločice, možete biti 100 posto sigurni u kvalitetu. Dodatni nazivi: kočioni disk, kočnički disk, diskovi, kočnice, bremzšajbe, bremze. Automobil, Prednji diskovi, Disk -pločice.

Najbolji odnos cijena kvaliter. Koja marka ima najbolji odnos cene i kvaliteta? Volkswagen Golf 4, 155 KM, 60 KM. Disk pločice su nazovimo trošivi dio kočionog sustava disk kočnica. Napravljene su od specijalne mase donekle otporne na temperaturu i trenje. Tehnologija PowerDisc-a se dokazuje iz dana u dan u auto -moto sportu. Ako prilikom kočenja osjećate da automobil vuče na lijevu ili desnu.

Ako ste bili baš uporni u izbjegavanju servisera, najbolji podsjetnik za.