Passat B6 otvaranje gepeka

Za ovo mora elektromotoric da se ubaci koji pokrece vrata i mislim instalacija sa modulom da se odradi. Mislim da nije jeftino zadovoljstvo. TDI "Dark Knight" – VW-CLUB Serbia 2. Problem sa elektromotorom gepeka – Passat B5.

Prekidač za otvaranje gepeka PAssat B6 prekidač za otvaranje. Datum izlaska Kadica gepeka VW Passat B6 B7.

Daljinsko otvaranje gepeka

Passat B6 otvaranje gepeka

Učitao korisnik Marko Artić VRATA PRTLJAŽNIKA S ELEKTRIČNIM POKRETANJEM. Sistem za automatsko otvaranje prtljažnika – samo pomoću ključa. Vrlo jednostavan sistem GO SIMPLY sa uputama za montažu. Više ne morate ručno otvarati. Izrađujemo automatsko otvaranje prtljažnika. Napravite sami električnu instalaciju poklopca i vrata prtljažnika.

Moderan automobil doslovno je.

Brava i kvaka za volkswagen passat b6

Passat B6 otvaranje gepeka

Kada se pritisne tipka za otvaranje gepeka na daljinskom upravljaču što se dogodi? Kako je motorić koji pomiče polugu (otključava i zaključava gepek) spojen? Razlog kad se ne zaključavaju zadnja vrata, vrata gepeka je brava. Volkswagen Passat B6 GEPEK BRAVA Elektrika I Paljenje. Obično su to modeli koji nemaju motorić ili popularni "servo" otvaranje gepeka kao kod novih modela O2 i O3. Prekidači za otvaranje gepeka za GOLF 5, GOLF 6, PASAT B6. Kontakt informacije Svi oglasi. Sada ih možete koristiti za otvaranje prtljažnika jednim prstom, a zatvaranje amortizerima haube. RUCICA ZA OTVARANJE GEPEKA I REZERVOARA ZA DAEWOO MATIZ Besplatna dostava 1. Veliki izbor prekidača za vaše vozilo, slanje isti dan kada poručite. Redovno servisiran, novi set kvacila stavljen, te uz auto. Danas testiramo jedan prelijepi Passat B6 karavan u Highline opremi.

Zato neki automobili imaju posebnu tipku za daljinsko otvaranje prtljažnika pa. Sa preko 15 miliona prodatih primeraka, VW Passat je jedan od. Jedna od novina koju je VW uveo je beskontaktno otvaranje vrata prtljažnika.

Prodajem kromirane prekidače za otvaranje rezervoara i gepeka za VW Passata. Brava gepeka Passat B6 karavan NOVO.

Zakljucala se straznja vrata na passatu

Passat B6 otvaranje gepeka

Neki put nece da mi otkljuca auto, pa moram cekati neko vreme. Ne klasicno daljinsko otvaranje gepeka, vec bas da se prodje nogom. Zastava 101 daljinsko otvaranje gepeka.

Daljinsko otvaranje vrata na Yugu.