Shema osiguraca opel astra g

Sad me zanima, trebao bi promjeniti neke osigurace na njemu jer znam da su. Imaš valjda na poklopcu osigurača naslikano koji je za šta. Osiguraci za kabinu, Astra G – elitemadzone. Cena 10 € – Polovni Automobili.

Ovdje možete pronaći praktične informacije o Opelovim vozilima, uključujući priručnike, vodiče za ulja i detalje o servisnim intervalima.

Ventilator hladnjaka astra 1

Shema osiguraca opel astra g

U ovom klipu sam snimao ubodne osigurace na Opel Kadett-u D 1. Opel astra j lokacija osiguraca i releja. Prevedi ovu stranicu  3:21 gde se nalaze osiguraci i releji na automobilu astra j. Kad to skineš iza su osigurači, a na tom poklopcu na poleđini je šema, samo što je na. Opel Astra G – osvjetljenje brzinomjera i obrtomjera.

Molim vas da mi kažete pošto sam siguran da neko ovde to zna, čemu služi zeleni rele na tabli osigurača u kabini.

Kutija osigurača opel astra-g + zafira-a

Shema osiguraca opel astra g

Nedavno mi je prestao da radi brisač zadnjeg stakla. Ranije je motor teško radio, naročito. Kao i većina drugih njemačkih automobila ove generacije, i Astra G je tokom svog vijeka među novim automobilima redizajnirana. Za astru g postoji originalan relej koji se samo ubode i ubaci jedan osigurač ali. I na poklopcu imas nacrtano koji ti je osigurac za sta. A ako nemos tako naci gledaj jedan po jedan koji je spaljen. Za Astru TwinTop s otvorenim krovom – nakon.

Parkiranje □ Parkirnu kočnicu uvijek zategnite bez pritiskanja osigurača. OPEL ASTRA Uputstvo za upotrebu Sadržaj Uvod. Ako ostanem na tvornickoj instalaciji, na radiju se nalazi osigurac od 15A, a koliko. Ako je vjerovati ovoj shemi osiguraca. Neka kombinacija osiguraca,al koja da ga hebem.

Riknuo samo jedan osigurac od 15A i sve je na njemu. Provjeri da ti nije izgorio taj osigurač, ako nije izgorio osigurač onda ti ne valja taj relej. Kako detektirati što "vuče" struju?

Opel упатства за употреба

Shema osiguraca opel astra g

Ovo je ta raspored osigurača iz prostora motora sa "potrošačima". OPEL – Kućna dijagnostika, error kodovi, šeme, šifrarnik. Sijalice su ispravne, a osigurač opet sam proverio i je OK. Ima li tko shemu instrument table ili savjet za pomoc. Direktno Ubrizgivanje Goriva ( G -DI, FSI, HPI). Otvaramo kutiju sa osiguračima i izvlačimo osigurače jedan po jedan dok. Imam opel astru g motor isuzu 1. A sada nemam osigurac za podizanje ali opet mi radi vozaceva strana. Cela šema Reno laguna podizaci stakala Reno laguna podizaci stakala Suvozačeva. Servisne sheme, materijale i alate.

Međutim nije teško izvući navedeni osigurač ( zatik ) i demontirati kompletnu poluosovinu.