Silikonska mast cijena

SILIKONSKA MAST i izaberi najbolju. Traži po proizvodima iz kategorije Svi proizvodi je najbolja kupovina, ukoliko želiš kvalitetan proizvod po najboljoj cijeni. Redovna cijena proizvoda: KN57,00, Vaša ušteda: 9. Kakva je po vašem mišljenju cijena proizvoda?

SVITOL – Easy mast – 200 ml sprej.

Mazivo za čeljusti i vodiče što

Silikonska mast cijena

Samo za registrirane korisnike Registrirajte se i. PROIZVOD JE DOSTUPAN KOD DOBAVLJAČA U NJEMAČKOJ. Silikonska mast u spreju PROMAT. Prozirna, želatinozna, izvanredne kemijske i termičke stabilnosti.

Prijavite se kako bi vidjeli cijene. Sve cijene izražene su s PDV-om. Srednje viskozna višenamjenska mast, bazirana na kalciju.

Silikonska mast: definicija i primjena

Silikonska mast cijena

WD 40 Specialist silikonski lubrikant 400ml. Mast u spreju za auto dijelove, 500 ml. Zna li netko di u splitu i po kojoj cijeni mogu nabaviti silikonsku mast (ne silikonski sprej)? Količina na zalihi ažurirana je s jučerašnjim datumom te zadržavamo pravo izmjene cijene bez prethodne najave. Cijena: 125,00 kn (17,12 EUR) KUPI. U cijenu nisu uračunati troškovi dostave.

Inače ćete se morati nositi s masnim mrljama na tretiranoj površini. Služi za podmazivanje starih roli za ribolov. Postoji nekoliko vrsta silikonskih masti: Što je bolje odabrati? Najpopularniji proizvod je aerosolni silikonski sprej. Vodootporne masti i drugi materijali otporni na ispiranje vodom, vodenim otopinama, parom. Kupi prodaja Valvoline visoka temp silikonska mast za podmazivanje osovine Promocije,Kvalitetan Visokotemperaturna i niskotemperaturna mast Dobavljač. U takvim slučajevima se ne preporučuju maziva poput ulja i masti.

PRESSOL višenamjenska mast u kartuši sadržaj 400 g. STALOC silikonski sprej 400 ml.

Visoko učinkovita bijela litijska mast

Silikonska mast cijena

Vynikající mazací a konzervační vazelína, vysoce vodoodpudivá a zabraňující korozi. Kupite Dermatix Ultra silikonski gel! Klinički je testiran i dokazano je da ožiljke izravnava, omekšava i čini glatkijim, ublažava svrbež i nelagodu koji prate ožiljke i. Ova visoko učinkovita Bijela Litijska Mast ima gušću formulu koja omogućuje dugotrajno podmazivanje koje neće kapati niti iscuriti. PDVa, zaračunati će ti PDV, poljski od 23% i dostavu. Ask a question about this product. Slide mast za klizna sunroofs i sjedište vodice.

Ovo mazivo je samo u svojoj cijeni, dosta je visoko.