Spremnik za naftu 2000 l

Cisterne i spremnici goriva – Kova d. Eko oprema – Urbana oprema – Oprema za. U ovom letku možete pogledati manji dio našeg aortimana, dok u našem prodajnom salonu na policama imamo izloženo preko 20. Osnovni komplet spremnika za gorivo UNI TANK 1. Naručite gorivo u vlastito dvorište kad Vama odgovara i od koga Vi želite.

Rezervoari – cisterne za vodu, naftu, gorivo.

Spremnici-rezervoari (130)

Spremnik za naftu 2000 l

Tvrtka Etradex već 30 godina radi upravo tako da kupcima dovozi gorivo na lokaciju i daje spremnike za skladištenje goriva u besplatan najam. Spremnik za tekuća goriva je napravljen od lima Č. S235JRG2 do S355J2G3 u posude za naftu i naftne derivate. Dimenzije jednoplašnih spremnika. Metalna cisterna za naftu sa postoljem i merenjem goriva metrom. Na mjestima gdje nema mogućnosti priključka na vodovod, spremnik za vodu i ostale tekućine idealno je rješenje za spremanje vode za piće. Oglasi za drvene bačve, burad i kante za naftu, povoljna cena.

Spremnici za vodu od polietilena imaju višenamjensku funkciju.

Horizontalni plastični rezervoari

Spremnik za naftu 2000 l

ROTEX variosafe – nehrđajući sigurnosni spremnici. Ako se koriste kao cisterne za naftu ili neku drugu vrstu goriva moraju se ukopavati u zemlju, a po potrebi u. Možete birati između spremnika od 125 l, 200, 430 ili 600 l kapaciteta. Svi modeli su dizajnirani prema ADR certifikatu, ali samo moceli iz ADR certifikata 125 l. Opasnosti skladištenja i zaštita spremnika nafte i naftnih derivata. Nudimo vam univerzalne spremnike za gorivo. Povoljne cijene spremnika za gorivo. Premjeravanje vertikalnih i horizontalnih spremnika, ispitivanje protočnih. Cijena dostave iskazana je u pregledu narudžbe (košarice), a ovisi o. Kotlovi na kruto gorivo: na svaki 1 kW snage kotla minimalno 30 litara volumena spremnika. MOBILNE NAFTNE PUMPE I CISTERNE TE SPECIJALNI SPREMNICI.

OPTIMALNA CIJENA I POVOLJNI UVJETI NABAVE VOZILA I. Plastični rezervoari za vodu, naftu, lož ulje, dizel, piće, hemikalije. Zapremina V ( l ), Prečnik ØD (mm), Dužina L (mm). Lime a burad 220 l Burad metal a 220 litara koriscena za naftu cista 10 EUR 1. Ocjena: 5 – ‎Autor recenzije: Agropartner DOO Plastične cisterne za vodu, naftu, lož ulje, dizel, piće. Spremljeno u privremenu memoriju Slično Prevedi ovu stranicu 1.

Vrhunski werit plastični rezervoari za naftu, gorivo

Spremnik za naftu 2000 l

CANE plastične cisterne za vodu, naftu, lož ulje, dizel gorivo. Srednja pjena, stabilni ili mobilni sustav. Horizontalne cisterne se proizvode u zapreminama od 500l do 100. Unutarnji spremnik za ulje karakterizira visok stupanj sigurnosti, izrađen je od.

ROTEX spremnike za lož ulje oznakom kvalitete „PROOFED BARRIER".