Test amortizera

Ja sam bio u bar tri razlicita tehnicka pregleda u Sarajevu i svi su imali aparat za test amortizera, i ja. No ako ti amortizeri imaju preko 80 tisuca km nemas sto testirati – nemaju ista svojstva kada su bili novi iako. Testiranje amortizera Automobili.

Amortizeri – problemi 20 postova 1. Zamjena amortizera – Clio II dCi 20 postova 2. Uloga je amortizera održavati stalni kontakt kotača s podlogom jer u protivnom se vozilo zanosi i izlijeće s ceste, bez obzira na kvalitetu i stanje.

Test amortizera-tumacenje rezultata

Test amortizera

Jedan od najpoznatijih dijelova ovjesa svakako amortizer čije je uloga. Neispravna funkcija amortizera dopustit će prekomjerno osciliranje cijelog. Auto Krešo i Monroe pozivaju sve zainteresirane vlasnike automobila da dođu na besplatno testiranje amortizera. Vas pozivamo da rezervirate termin za pregled donjeg postroja.

Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Bio sam na testu amortizera ali mi rezlutati nisu bas najjasniji, a u servisu su rekli samo da je sve ok. Koja je referentna vrednost, kolika je. Test amortizera i trapa AUTO SERVIS ŽOLI Požarevac.

Koliko su opasni neispravni amortizeri?

Test amortizera

Kompjuterska provera amortizera je jedini pouzdan test ispravnosti amortizera koji može da utvrdi stanje amortizera na vašem vozilu. Uhvatite karoseriju iznad kotača i snažno je zaljuljajte nekoliko puta, a zatim je pustite. Karoserija bi se trebala nastaviti ljuljati još dva puta i potom. Slalom s istrošenim amortizerima kao s podignutom ručnom. Za test vožnju između čunjeva (10 vratiju na dužini od 200 m) na oba auta. Besplatan test amortizera Osijek. Dovezite svoje vozilo na besplatan pregled amortizera i ugodno druženje sa ACC ekipom. Pre neki dan, a po prvi put na bekom autu koji vozim uradim test amortizera u LAV autu. Rekli su mi samo da su dobri ali mi dobijene vrednosti u % nisu jasne.

Dakle, samo amortizera, ne silen blokova. Samo ukoliko su amortizeri potpuno ispravni, kočnice će imati svoju punu funkciju. Na prvi pogled to su osovina, amortizera, vođica osovine, zaptivni gumeni. Istorija pokazuje da su velike inovacije izdržale test vremena. Tokom godina, Monroe je posvećen kvalitetu proizvoda, zadovoljstvu kupaca.

Brzi auto-servis (ulje, amortizeri, kočnice i dijelovi podvozja). Servis postoji već 25 godina i specijaliziran je za servis i montažu amortizera.

Testiranje ovjesa i kočnica

Test amortizera

U prodaji imamo Kayaba amortizere. KYB je jedan od najvećih svjetskih. Najjednostavniji način za testiranje ispravnosti amortizera je da zaljuljate jedan kraj automobila dok stoji – ukoliko su amortizeri ispravni, auto. Ogi wrote: Kakav je to test amortizera? Pošto su amortizeri povezani sa točkovima i oni trpe određeno naprezanje zbog uvijanja.

Drugi kraj amortizera je preko gumenog držača (šolje) spojen na. Uloga amortizera je da održava stalni kontakt točkova sa podlogom jer u protivnom se vozilo. Stari dobri „tres test “ koristi se otkako postoje i amortizeri. Protresite“ automobil – po povratku u prvobitan položaj bi trebalo tu da ostane. Krešo i Monroe pokreću akciju su besplatnog testiranja amortizera te pozivaju sve zainteresirane vlasnike automobila da dođu na testiranje.

Autoservis AK Siget nudi testiranje amortizera, kočnica ili motora, montažu guma ili tokarenje diskova na automobilu, te mnoge druge popravke i testove.