Ulje za benzince

Intervali izmjene ovise o automobilu, primjerice, kod modernih benzinaca i dizelaša općenito je pravilo da se motorno ulje i njegov filtar mijenja. Ulje namjenjeno za diesel motore sa izravnim ubrizgavanjem. Zašto su motorna ulja tako važna i drugi odgovori u svezi s njima. Zašto vaše vozilo za svoj rad treba motorno ulje, koje je pravo i koliko košta?

Kada u motoru nestane ulja, a rezervnog nema u blizini, treba povesti računa koje ulje se smije dosuti u motor.

Elf motorno ulje evolution 700 sti 10w-40, 5 l

Ulje za benzince

Sintetičko motorno ulje za podmazivanje modernih benzinskih i dizelovih motora osobnih vozila koje o. Metro u isto ulje ali ima oznaku disel, ima li kakva razlika u uljima za benzinski i disel motor? Većina vozača ima večitu nedoumicu koje motorno ulje treba da se koristi u svom vozilu. Sve o vrstama, osobinama i nameni motornih ulja saznaćete u ovom kratkom video prilogu iz serijala.

Učitao korisnik Total Srbija SAVJETI – Ulja na bh. Sintetičko ulje visokih performansi za podmazivanje benzinskih i diesel motora.

Koje motorno ulje se smije dosipati?

Ulje za benzince

Da li su ulja koja mi kupujemo ulja namjenjena iskljucivo za dizele, ili za benzince, ili se mogu koristiti za oba motora. Kupili ste polovno vozilo, ali niste sigurni koje je ulje potrebno sipati. Logičan izbor koji se sam po sebi nameće jeste da koristite viskoznu gradaciju i ispunjenje. Saznaj što znače oznake na pakiranjima motornih ulja te nauči kako izabrati najbolje motorno ulje za svoj auto! NISOTEC AUTOLINE SAE 15W-40 je visokokvalitetno multigradno motorno ulje mineralne osnove za podmazivanje benzinskih i dizel motora putničkih i lakih. STP ADITIV za manju potrošnju ulja i ispušnih plinova ( benzinski motor), 450ml. Valvoline Synpower SAE 5W40 sintetičko ulje 1 l. Koja maziva odgovaraju vašem automobilu? Castrol omogućava da na brz i jednostavan način vidite sve mogućnosti i da napravite pravi izbor. ZA SVE VRSTE BENZINSKIH I DIESEL MOTORA! U svim preporukama na upit čitatelja za izbor motornog ulja za starija vozila s benzinskim motorom navodite gradaciju 10W-40 Diesel. Mineralno motorno ulje za podmazivanje četverotaktnih benzinskih i diz.

Koje vrste motornih ulja postoje na tržištu? Potpuno sintetičko motorno ulje koje se koristi za podmazivanje svih tipova savremenih benzinskih i dizel motora putničkih vozila. Premium Power 5W-40 je potpuno sintetičko, lako tekuće motorno ulje za sve motore individualnih motornih vozila visokog kapaciteta.

Koje motorno ulje odabrati i koja gradacija motornog ulja je

Ulje za benzince

Motorna ulja za putnička vozila. Zbog visokog indeksa viskoznosti i sintetičkih baznih ulja, osigurava izvrsno. Pomešati sadržaj konzerve sa uljem prilikom svake zamene ulja.

OIL ADITIV se stavlja isključivo u novo ulje. Sadržaj jedne konzerve je dovoljan za 4,5 – 5 litara. Zahtijevaju li putnička vozila s benzinskim i dizelskim motorom različita motorna ulja? Zamislite dva automobila: jedan radi na benzin, drugi na dizel.

Mercedes-Benz automobila, uključujući benzinska i Diesel vozila. Postoje Mobil motorna ulja projektirana da budu pogodna za novije Mercedes- Benz. Veliki izbor motornih ulja najboljih brendova za sva vozila. Sve što trebate za redovno održavanje. Sigurna kupovina i brza dostava- eKupi! Elf Evolution 700 STI 10W-40 je iznimno izdržljivo polusintetičko motorno ulje koje je primjerno za benzinske i dizelske motore. U ovom slučaju situacija je kompliciranija nego kod benzinskih motora, ali pamtimo da općenito simboli CF, CF-4,CG-4 ili CH označavaju ulja više kvalitete od.

Titan Marine TC-W3 je ulje po mjeri dvotaktnih benzinaca.