Vozila budućnosti

Budućnost automobila i dalje je neizvjesna. Dok su mnogi uvjereni da ćemo voziti isključivo autonomna vozila na baterije i da neće biti. Ova vozila su još uvek samo koncepti i još uvek nisu na tržištu, ali sigurni smo da će biti pravi hit. Kia je takođe predstavila svoj gradski automobil budućnosti.

Njihov koncept zove se Elevate i radi se o potpuno novoj kategoriji vozila koja spaja automobile i robote u vozilo koje se može penjati preko.

Kako su ljudi nekada zamišljali vozila budućnosti

Vozila budućnosti

Kia je u New Yorku predstavila svoju viziju budućnosti električnih vozila i ona prema njima izgleda jako vruća. Premda će sama vozila biti ekološki prihvatljiva i štedljiva, ona će se i dalje trebati napajati, što znači da energija mora stići iz elektrane koja. Nissan je pak predstavio svoju viziju budućnosti za vozilo koje vozačima pomaže da “vide nevidljivo” spajanjem stvarnog svijeta s virtualnim. U ne tako dalekoj budućnosti vidimo svijet u kojem su potpuno povezana, autonomna električna vozila odgovor na lične potrebe za mobilnošću. U "isprepletenom gradu" u kojemu japanski proizvođač automobila Toyota u stvarnom okruženju želi testirati tehnologije budućnosti trebalo bi.

Saobraćajne gužve dio su svakodnevice u velikim gradovima. Nove tehnologije poput "automobila bez.

Ako vas zanima kako će izgledati budućnost automobila

Vozila budućnosti

Vojna industrija glavni je poticatelj razvoja autonomnih vozila. Tako je 80-ih godina započeo značajan razvoj radom Ernsta Dickmannsa i njegove ekipe na. Vodimo vas na uzbudljivu vožnju kroz (blisku) budućnost vozila! Zahvaljujući napretku digitalnih tehnologija, poput robotike, umjetne inteligencije i računalima visokih performansi, automatizirana vozila. Nekada su ovakvi sistemi predstavljali naučnu fantastiku ali sada sve to postaje realnost i mnogo brže se razvija nego što smo i očekivali. Lexus je predstavio svoju viziju Lexus Electrified za nadolazeće generacije elektrificiranih vozila. Vizija koja je predstavljena usmjerena je na. Galerija slika: Bizarna vozila budućnosti na tokijskom salonu automobila. Foto: Reuters Kawasakijev električni tricikl podsjeća na nešto iz Trona, a ovaj motocikl. U Citroënu nastavljaju razvijati vozila za koja smatraju da će biti ključni u budućnosti. Ovo je nasljednik Amija Onea, a ime mu je 19_19.

Hondin najnoviji koncept proizvod, U3-X, impresivan je unicikl koji teži 10 kilograma, a voziti može brzinom od 6. Dizajneri Daimlerovog odjela za dizajn svakodnevno. Banjalučani se sve više opredjeljuju za. Vozilo je doživjelo svoje prvo svjetsko predstavljanje krajem kolovoza.

Vozila budućnosti

KIA “PROIZVODI” NOVI AUTOMOBILSKI SEGMENT? Kia Motors America (KMA) predstavlja novi koncept vozila, koji spada u potpuno novu.

Odabirom Toyote učiniti će te vrlo pozitivan odabir za budućnost vaše tvrtke, s time. Toyota premašila 15 milijuna hibridnih električnih vozila prodanih u svijetu. Prema istraživanju o spremnosti vozača da koriste autonomna vozila, u kojima je učestvovalo 11 evrpskih zemalja, a među njima I Srbija, naši. U samom cvatu tehnološkog napretka popularni naučni časopisi i izumitelji širom svijeta pokušavali su predvijeti budućnost raznim konceptima kojima se. Guma budućnosti vizionarski je osmišljena kao multimodalni nagibni rotor koji omogućuje vožnju cestom i istodobno letenje vozila zrakom. Nakon benzina, dizela, struje i običnog plina – vozila će u Hrvatskoj početi koristiti i LNG ukapljeni plin kao gorivo budućnosti! Inovacije riječkih srednjoškolaca – Lada Niva na elektro pogon, prvi primorsko-goranski solarni automobil i električni motocikl te »Robot. Stručnjaci iz GlobalLogic Hrvatska, multinacionalne tvrtke iz segmenta iz produkt inženjeringa, sudjeluju na izradi sustava za vozila budućnosti.

Hodžić: Komponente za električna vozila u budućnosti veliki izvor poslova. Važno je razgovarati, slušati i stvarati prijatelje. My SEAT App i Full Link omogućuju sve – i još više. Hoćemo li moći da vozimo i po zemlji i pod vodom?

Sa desetinom litra benzina na 100 kilometara?