Vrste disk plocica

Saznaćete šta su kočione pločice i kako rade, koje sve vrste postoje. Ovisno o opterećenju, pravilnom razmještaju tereta, vrsti i kvaliteti cesta. Ova vrsta indikatora je pričvršćena na nosivu ploču kočionih pločica iznad.

Kada se kočioni materijal istroši do te mjere da kabel dodiruje kočioni disk, strujni. Brzina automobila se smanjuje pritiskom pločice na disk kočnice. Današnji automobili mogu imati dvije vrste kočnica – one sa diskom i one sa.

Starline = trogodišnje jamstvo + vrhunska dostupnost +

Vrste disk plocica

Trošenje prvenstveno zavisi od stila vožnje i tvrdoće diska i disk – pločice te. Obe vrste imaju svoje prednosti i mane, a odabir adekvatnih pločica zavisi od. Ako svaki put kada stisnete pedalu kočnice čujete čudne zvukove škripanja i cviljenja, šanse su velike da trebate nove disk pločice. DISKOVI i PLOCICE za sve vrste automobila- AUTODOM. Vrste disk kočnica s obzirom na kliješta (sedlo).

Disk kočnice nije potrebno posebno održavati, jer se automatski podešavaju. Ali se pločice u disk kočnicama troše brže nego čeljusti za kočenje u bubanj. SBS je jedan od vodećih proizvođača kočionih pločica, poznatih širom svijeta.

Sve što treba da znate o kočionim pločicama

Vrste disk plocica

ATS mješavina je razvijena za upotrebu na obadvije vrste diskova. Kočioni disk se vrti zajedno sa točkom, a obuhvataju ga kočiona klješta unutar kojih se nalaze kočione pločice. No pritisak na kočne obloge na disk kočnicama mora biti znatno jači, nego pritisak na vrh obloga u. Ove vrste kočnica služe često i kao sigurnosni organi. U velikoj ponudi auto dijelova izdvajamao širok asortiman diskova i disk pločica renomiranih proizvođača Brembo, Trw. Za kupovinu diskova i disk pločica. Cijena 230,00kn U ponudi imamo kočione ( disk ) pločice za sve vrste skutera, motocikala, ATV vozila. Posjetite naš web shop i potražite po svom modelu vozila. Loše naleganje pločice na disk. Neke vrste kočnica imaju i podloľene te ąajbice, pa o debljini ( broju komada ) ovisi kako su klijeąta centrirana u odnosu na disk. Contitech Antriebessysteme je vodeći proizvođač svih vrsta pogonskog. Komplet pribora, plocica disk kocnice TRW PFK580.

Strana ugradnje: Prednja osovina. Ograničenje proizvođača: AKEBONO. Vijek trajanja pločica zavisi od vrste materijala, ali naročito i od stila. Disk pločice za sve modele motocikla. Svi proizvođači automobila skrivaju svoje formule, a ovisno o namjeni ili tipu vozila, u pločicama je oko 65 metala, odnosno bakra, željeza ili.

Zimmermann nudi kočione diskove i pločice za gotovo sve danas popularne.

Diskovi i disk pločice za sve vrste vozila

Vrste disk plocica

Napomena: Par pločica je set za jednu kočnicu (prednju ili zadnju). Specifikacija: Vrsta kočnice: Disk Set: Par pločica sa oprugom. Da bi uspješno izabrali vrstu disk kočnica, trebali i nešto znati o njima! Važan aspekt samih disk kočnica je i njihovo trošenje tijekom uporabe. U radu su navedeni osnovni mehanizmi. No, prije nego što savjetujemo najbolje kočione pločice na. Ova vrsta jastučića karakterizira višekomponentni sastav – izrađeni su od Kevlar uz dodatak gume, stakla, visokotemperaturnih smola i ugljika. Ova vrsta obloge dobra je kako za gradsku tako i za agresivniju vožnju. Gotovo da ne nema svestranijeg materijala za pod od pločica. Tako se dobivaju slične vrste pločica.

Za ostale detalje ili isječke, može se koristiti disk pila.