Zamjena diskova i pločica cijena

Cijena se odnosi na izmjenu na dva kotača ( prednji ili stražnji). Servisni paket – izmjena prednjih disk pločica i diskova Disk kočnice spadaju u potrošni materijal i ključne su za sigurnost u prometu. Diskovi se razlikuju prema vrsti i cijeni, ovisno o tome želite li kupiti standardne ili. Kad god radite zamjenu kočnih diskova, zamijenite i pločice također.

Njihova cijena razlikuje se od servisa do servisa, pri čemu se raspon svota. Kad je u pitanju zamjena disk ploča i pločica, uračunava se normativ za zamjenu diskova jer je prije demontaže potrebno demontirati i pločice, pa.

Izmjena kočnica i disk pločica za 99kn umjesto 1

Zamjena diskova i pločica cijena

Naime, za vozila starijih godišta često imaju i bolje cijene od običnih ili. Tijekom zamjene diskova i pločica valja zamijeniti i svu kočničku. Ponuda uključuje: – zamjenu prednjih i zadnjih kočnica i- zamjenu prednjih i. Promjena disk pločica i diskova je naizgled jednostavna. Video o zamjeni ZADNJIH pločica možete pogledati ovdje:. Eto dolazim kod tebe da mi zamjenis.

Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu 12. KAD JE VRIJEME ZA ZAMJENU DISKOVA I PLOČICA.

Koliko što traje u automobilu?

Zamjena diskova i pločica cijena

KAD CIJENA NE SMIJE IGRATI PRESUDNU ULOGU. I takve diskove treba zamijeniti, jer neravnomjerno troše disk- pločice. Kad dođe vrijeme za zamjenu disk pločica na kočnicama vašeg. Također molim cijenu za zadnje diskove i pločice, te filter ulja, goriva, zraka i. Izmjena disk pločica jedan je od češćih zahvata na autu, jer je njihovo trošenje nužnost. Trenjem između disk pločica i diska nastaje kočna sila.

Re: Cijene izmjene diskova i ulja za kočnice. Ja sam za zamjenu diskova i disk plocica cili. Nije isplativo tokarenje nakon neravnomjernog istrošenja, već zamjena, koja je jeftinija – kočione obloge 60. Meni disk pločice mogu biti oko 30. Paketna cijena za zamjenu diskova i kočionih pločica ne vrijedi za RS vozila. U cijene je uključen rad i dijelovi. Jači kontakt između diska i disk pločica uzrokuje brže trošenje disk pločica ali i. I materijal i cijena će se promijeniti jer su kod skupih automobila već u upotrebi.

Disk pločice su za zamjenu kad im je preostalo svega dva milimetra. Dakle na koliko kilometara mjenjate disk pločice, diskove, pakne doboša, kojeg proizvođače ste montirali. Cijena 12,57€ sa popustom (redovna cijena oko 13,80€).

Zamjena diskova i pločica se vrši u mome dvorištu.

Kako se mijenjaju disk pločice

Zamjena diskova i pločica cijena

Koje disk pločice i diskove odabrati? Cijena paketa: Vaša ušteda: Servis zamjene ulja. Kad je pravo vrijeme za servis (ili zamjenu ) kočnica.