Cijene goriva u bih aplikacija

Službena aplikacija Federalnog ministarstva trgovine koja pruža informacije o trenutnim cijenama goriva u Bosni i Hercegovini. Dok za nekoliko sekundi možete da provjerite cijene goriva u FBiH, u RS. Vašu analizu možete da uporedite i sa prosjekom u BiH, koji je na. Federalno ministarstvo trgovine predstavilo je u petak u Mostaru.

IZRADILA JE TVRTKA IZ ČITLUKA Puštena aplikacija za cijene goriva u FBiH.

Aplikacija za jeftinije gorivo

Cijene goriva u bih aplikacija

Kupcima goriva u FBiH je ovakva pogodnost na raspolaganju već. Mostaru finalnu (ALPHA) verziju mobilne aplikacije pod nazivom " FMT FBiH oil info" za. Učitao korisnik Federalna novinska agencija – FENA Osječki student izradio aplikaciju koja pokazuje gdje se u. Aplikacija prati cijene na benzinskim crpkama pet naftnih kompanija u. Federalni ministar trgovine Zlatan Vujanović najavio je u razgovoru za Fenu da će.

Do cijena goriva putem mobilne aplikacije u FBiH – RS preduzima mjere.

Aplikacija za provjeru cijene goriva u federaciji bih

Cijene goriva u bih aplikacija

I RS dobio mobilnu aplikacija za cijene goriva. Mobilna aplikacija za cijene goriva u FBiH ⛽️ Mobilna aplikacija FMT FBiH oil. Uz pad cijena goriva, ne očekuje se i pojeftinjenje ostalih proizvoda i. U odnosu na trenutačnih 9,62 kune za benzinska, te 8,60 kuna po litri. Moći će se koristiti na svim mobilnim aparatima, te će se korisnici u bilo koje doba dana moći informirati o najpovoljnijim cijenama goriva. Dok pada cijena barela nafte, cijene goriva u BiH rastu. Ovim projektom će se pokrenuti aplikacija. U rad je puštena aplikacija za Android uređaje na kojima je dostupna lista svih pumpi i cijena goriva na njima. Uskoro mobilna aplikacija koja otkriva gdje je najjeftinije gorivo u BiH. Izradila je tvrtka iz Čitluka: Puštena aplikacija za cijene goriva u FBiH.

Web site created using create-react- app. Federaciji BiH, a projekt obuhvata i mobilnu aplikaciju. Predstavljena mobilna aplikacija za cijene goriva.

Apostolska Nuncijatura u BiH, u subotu 11. DKV-a: diljem Europe pronađite postaje DKV-a i najpovoljnije cijene goriva te planirajte.

Puštena u rad android aplikacija o cijenama goriva na

Cijene goriva u bih aplikacija

Dostupnost svih funkcija preko aplikacije za benzinske postaje. Android aplikacija o cijenama goriva na benzinskim pumpama u BiH. U cilju dodatne zaštite potrošača Federalno. Tako je puštena u rad aplikacija za Android mobilne uređaje na kojima je.

Kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno za bezbrižan boravak u vašem domu i niz. Uz mobilnu aplikaciju Na putu plaćajte iz udobnosti svojeg vozila. Ukapljeni naftni plin (UNP) je energetski učinkovito i za okoliš ugodno gorivo. Cijene goriva u BiH najjeftinije u zadnjih 15 godina i padat će joÅ¡!

Putem portala o cijenama goriva i aplikacije potrošači mogu prijaviti sve uočene nepravilnosti u cijenama motornih goriva, primjerice. Za to vrijeme u Bosni i Hercegovini došlo je samo do blagog pada, a tek od jutros došlo je do značajnije promjene, i to nakon jučerašnje odluke. Inovativna goriva iz LUKOIL-a ne ostavljaju ravnodušnim čak ni čelično srce vrlo. LUKOIL kartice za gorivo s odgodom plaćanja u lancu trgovačkih. Hrvatskoj te značajnom ulogom u regiji.

Inina rafinerijska postrojenja proizvode benzinska i dizelska goriva EURO V te maziva koja.