Filteri zraka za motocikle

Napredak u konstrukciji filtera. Cijena: 644,00 Kn Sniženo: 450,80 Kn. Sprint filter zraka za skuter, atv, quad, 38mm ravni.

Brojni filteri su ugrađeni u moderna vozila – od filtera ulja, zraka i kabine do filtera goriva. Oni omogućavaju besprijekoran rad motoru, ali i da vozač bude.

Filter zraka ili filter kabine, koja je razlika?

Filteri zraka za motocikle

Protočni filter zraka PIPERCROSS. Bosch filteri za zrak štite motor, te pouzdano čiste usisani zrak od čestica i omogućavaju postizanje optimalne. Dakle, kad motor ne bi imao filtar zraka brojne nečistoće abrazivno bi. SPORTSKI FILTER ZA MOTOCIKLE – GLJIVA. Sportski filter zraka TNT R EVOLUT II Box.

Odlučite li se kupiti novi filter zraka i sami ga zamijeniti, sve je još lakše.

Kako sami zamijeniti filter zraka u automobilu?

Filteri zraka za motocikle

Filter zraka za skutere i motocikle. Motor automobila troši puno zraka, otprilike 18. Sav taj zrak ulazi direktno u komoru.

Standardni filter zraka filter filtrira zrak za automobilski motor višeslojnom oblogom za papir. Dobro suočeni s glavnom funkcijom, višeslojni. Možete izabrati kvalitetne filtere ulja, zraka, kabine i goriva priznatih. Tuning iz kategorije Moto dijelovi i oprema je najbolja kupovina, ukoliko želiš kvalitetan. Suprotno od filtera ulja, kvalitet filtera zraka nije tema – oni su manje-više svi isti i nisu toliko važni za pogon vozila. Teški uvjeti rada za opremu (kao što su vlaga, zagađena okolina i zrak ) mogu uticati na smanjenje učinka filtera zraka.

Korištenje indikatora protoka zraka. Vrag mi nije dao mira i krenem otvarat filter zraka. Stavim motor i skuzim lagano slini ulje iz filtera zraka. Svaki motor za svoj rad treba gorivo, a gorivu za učinkovito sagorijevanje treba kvalitetan i zrak.

Količina i kvaliteta zraka izuzetno su bitne za besprijekoran rad. Element zraka filtar se sastoji od filtra ekran i filter materijal (kemijska filtar papira, karbonskih vlakana filtera i tako dalje).

Motor: nastavak filtera zraka-predfilter imt-533

Filteri zraka za motocikle

Ako filtracijski točnost nije dovoljno i. Fleetguard (Cummins Filtration) je vodeći svjetski proizvođač filtera, ispušnih sustava, rashladnih medija i kemikalija za diesel i plinske motore. Tražite li novu kosilicu, motornu pilu, trimer ili neki drugi uređaj za vrt i okućnicu ili Vam je potreban novi višenamjenski stroj za profesionalno uređenje okoliša. Torpedo motor ima filter u obliku cijevi koja se prema. Korisničko ime: Lozinka: Zaboravili ste lozinku? BMC filteri dizajnirani su i prozvedeni kako bi pružili veći protok zraka nego originalni. K&N, panel filtere u kućištu i tzv. Ponekad filteri direktno utječu na kvalitetan rad motora automobila. Međutim, filter na koji se uvijek najmanje obraća pažnje je filter zraka. Njegova uloga, za razliku od filtera zraka, jest spriječiti ulazak prašine, peluda i nečistoća u kabinu vozila. Također, ovaj filter sprječava da.

Funkcija filtera zraka je zaštita motora od vanjskih prljavština. Ovisno o snazi motora (kubikaži), motor "udiše" od 200 do 500 kubičnih metara zraka svakih sat. Ti se dijelovi ne mijenjaju tako lako kao filteri zraka, no popravak je i. Mahle također ima dugu tradiciju u proizvodnji filtera, jer je odavno prepoznao. FILTER ZRAKA – kako i kada mijenjati – AutoDirekt – Ivankov.

Upravo iz navedenog razloga se na početak usisa zraka motora postavlja filtar. Sam filter zraka može biti četvrtastog ili kružnog oblika, izrađen je iz papira ili.