Hidrantska oprema cijene

Vam asortiman opreme za zaštitu od požara i zaštitu na radu, hidrantske opreme, vatrogasne armature. Ključ hidrantski “ABC” Metalo Promet – M. Kutni ventil promjera Ø25 uglavnom ima namjenu za opremanje hidrantskog ormara s bubnjem. Hidrantski ormarići za nadzemni hidrant, podzemni hidrant i zidni, za čuvanje opreme za gašenje požara. Zidni hidrantski ormarić, puna vrata, koristi se za čuvanje hidrantske opreme za gašenje požara.

U ponudi dvokrilni, jednokrilni i zidni ormari kao i hidrantski nastavci.

Oprema za hidrantske ormariće

Hidrantska oprema cijene

Hidrantski nastavak dio je osnovne opeme hidrantskog ormara za podzemni hidrant. Služi za priključenje vatrogasnih cijevi na podzemne hidrante DN80 i. Servis vatrogasnih aparata, prodaja vatrogasnih aparata i zaštitne opreme, zaštita na radu, iznajmljivanje vatrogasnih aparata i osposobljavanje radnika. VATROGASNI APARATI I HIDRANTSKI ORMARI. Mlaznica Ø 52 Al sa zasunom x 2. Vatrogasni aparati, hidrantski ormari i hidrantska oprema.

Tlačna cijev Ø 52 x 15m sa Al spojnicama x 2. PP OPREMA PROTIV POŽARNI HIDRANTI – Itim cenovnik, proizvodni program, kade, tuš kabine, lavaboi, sanitarije.

Protivpožarni aparati, ormari i znaci

Hidrantska oprema cijene

Proizvodnja i prodaja protivpozarnih aparata i opreme, metalnog namestaja. Pored proizvodnje protivpožarnih aparata, hidrantskih ormara i opreme. Hidrantska mlaznica može imati uski ili raspršeni vodeni mlaz. Protivpožarni aparati, rezervni delovi za protivpožarne aparate, hidrantska oprema, ormari za protivpožarne aparate, Kikinda, Novi Sad, Beograd. Prodajemo kompletnu hidrantsku opremu i dodatnu opremu za hidrante. MIV nadzemni hidrant se ugrađuje u vodovodnu mrežu te se koristi prilikom gašenja požara, navodnjavanja i punjenja cjevovoda. U našoj ponudi se nalazi: Hidranti nadzemni i podzemni, Podzemni hidranti, protivpožarna i zaštitna oprema, oprema i sredstva za bezbednost i zdravlje na. Proizvodnja, trgovina i servis vatrogasnih aparata i opreme, sa sjedištem u Zagrebu. Prodaja ostalih uređaja i opreme za zaštitu od požara u malim oglasima sa slikama, opisom i cijenom.

Punilice za vatrogasne uređaje, hidrantski ormarići, vatrogasna crijeva, mlaznice, spojnice i ostali dijelovi opreme za. Sve izražene cijene su veleprodajne bez PDV-a. Ideja o stvaranju preduzeća koje bi se bavilo zaštitom od požara, zaštitom na radu, civilnom zaštitom, servisom vatrogasnimh aparata i opreme i ekologijom.

U ormar HO ugrađuje se sljedeća oprema:. IMO – OZNAKE ZA BRODOVE SIGURNOSNE UPUTE HIDRANTI I HIDRANTSKA OPREMA POSEBNA ZAŠTITA ZAŠTITNA SREDSTVA NA. Znak sigurnosti – Podzemni hidrant – naručite znak.

Vatroprometa pravom vatrogasnom načinu. Postavljanje je propisano zakonom, a.

Hidrantski ormari archives

Hidrantska oprema cijene

Vršitelj usluge će u Troškovnik pod stavkama 1. Kompletna ponuda hidrantskih ormara, cijevi, mlaznica, ventila i svih ostalih. Performanse na najvišoj razini i konkurentne cijene su napravili PAB. Novi priključak za hidrant sa dva ventila Cijena po kom. Armatura za hitro uporabo v primeru požarov in začasnem povezovanju cevnih omrežij.

Spodaj navedene cene so bruto cene in so. Ormarić hidrantski samostojeći s opremom OH-V. Istaknuta cijena vrijedi za jednokratno plaćanje.

Standardna pripadajuća oprema:. Cene na web sajtu su izražene sa uračunatim PDV-om. Crijeva Motalice za crijeva Spojnice i nastavci za crijeva Prskalice baštenske Tajmeri za zaljevanje.