Karike za klipove

Bavimo se prodajom skutera i mopeda Tomos i generic, kofera za motore i kacige, motornih pila, kosilica, trimera – šišača trave, škara za živicu, kopačica. Klipni prstenovi brtve motorne klipove unutar cilindara. Oni su oblikovani poput metalnih prstenova i postavljeni u posebne utore na vanjskoj površini svakog.

Proizvodimo karike koje na sastavu mogu biti:. Karike u modernim motorima izvršavaju tri važne zadaće: 1.

Mjenjanje klipova i karika

Karike za klipove

KARIKE MOTORA – klipni prstenovi. Brtve prostor za sagorijevanje od kućišta koljenastog vratila 2. Klipovi i karike iz cijele Bosne i Hercegovine. Tokom tehnološkog procesa izrade karika, koristimo najsavremenije. Svi odlivci naših klipova pre puštanja u deo gde se vrši.

INFO: KROG VLADIMIR – kovinotokarska radionica.

Cilindri + klipovi + prstenovi (karike)

Karike za klipove

Karike su najsavremeniji tehnološki proces, što je glavni preduslov njihovog kvaliteta. AE Nüral klipove motora odlikuje elastičnost, visoka geometrijska stabilnost i. Polumotor ugrubo čine blok motora, radilica (kolenasto vratilo), klipnjače, klipovi s karikama i uljna pumpa. Da bi se taj sklop pripremio tako da može da. Nažalost nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru. Karike za klipove – CRNOBRNJA IZRADA karika, klipova, hilzni i ležajeva radilica za sve vrste motora, kompresora i pumpi. Kompletna mašinska obrada delova.

Podrazumevano sortiranje, Sortiraj po popularnosti, Sortiraj po prosečnoj oceni, Najnovije, Sortiraj. Karike ili klipni prstenovi predstavljaju jedan od najvažnijih elemenata. Ono što uz pomenuti tolerantni odnos klipova i cilindara predstavlja najvažniji faktor. Zašto se klipovi zagađuju ugljenim naslagama?

Najčešće zagađenje i nagomilavanje ugljenika uzrokuju loše gorivo, prekomerno ubrizgavanje. PROIZVODIMO karike (klipne prstenove) za motore, kompresore i pumpe od Ф 15mm – Ф 900mm. Izrada karika, klipova, hilzni i ležajeva radilica za sve vrste.

Zamjena klipnih prstenova (karike)

Karike za klipove

Skinuo glavu, izvadio klipove kako bi promijenio karike i sad tu. Vidljivo je kako su osti rubovi na Motins karikama. Merenje klip i karika je jedna od ključnih stavki pri sklapanju agregata.

Npr karike Nemacka – prodaja i online porucivanje. U ponudi su RIK karike i klipovi (Japan) i NPR karike (Japan). Kategorije: Isuzu, Rezervni dijelovi.

Znam da vecini nas dodje potreba za mjenjanjem karika,evo ja iz svog iskustva stavljam adresu di se moze dobit bilo kakva karika, klipova i. Delovi i oprema za sve vrste vozila. Izaberite grad, Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Ada, Aleksandrovac, Aleksinac, Alibunar.