Popravak branika forum

Branici su elementi karoserije automobila, koji su najizloženiji raznim vrstama oštećenja. Sudari, udarci, ogrebotine na parkingu, udarci o snježne nanose. Imao sam manju nezgodu (snijeg) i ostetio prednji dio auta, branik je napuknut na par mjesta (nema mu spasa) far je ispao sa mjesta i pukla su.

Kamuflaža i popravak blatobrana u kućnoj radinosti 20 postova 13. Savjeti oko popravljanja laka na braniku 13 postova 9. Kasko ne priznaje štetu 20 postova 8.

Uzimanje novca od osiguravatelja

Popravak branika forum

Imam auto novije generacije sa par ostecenja na zadnjem braniku, nisu strasna, ali s obzirom da sam detaljista meni bodu oci i mislio sam. Pozdrav ljudi, nedavno sam imala nezgodu i donja strana prednjeg branika mi je pukla i sve je to sad vrlo labavo i samo čekam kad će se sve. Varenje plastike i lakiranje branika 26. Spremljeno u privremenu memoriju Prevedi ovu stranicu Branici spadaju u veoma važne delove automobilskog vozila. Postavljeni su sa prednje i zadnje strane automobila i imaju dvostruku ulogu: apsorbuju energiju. Udarila je u sredinu zadnjeg branika, okvir tablice je slomljen, izgrebao.

Vam je napisano kod izvida štete, popravak ili zamjena branika? Majstori Ima li neki pouzdan način za lijepljenje polomitog plastičnog branika na autu?

Alfa romeo klub srbija alfisti • view topic

Popravak branika forum

Ovaj će trik upaliti jedino ako vam je branik od plastike. Neki ljudi savjetuju da nakon toga polijete branik hladnom vodom. Auto završava u sivoj zoni, gdje su upitne kvaliteta i točnost popravka. Ako je teško dobiti zamjenski dio ili je oštećenje odbojnika ograničeno, možete lako popraviti ispucani odbojnik pomoću 3Ms Plastic Repair Materials.

Od ispod ga sarafima uvrnes za branik i deri, popravak 2kn i 20 minuta. Koliko bi me objektivno kostala celoukupna popravka? Koliko košta popravak branika i gdje tražiti takvu uslugu? Mislim da je kvar limitatora jeftin popravak jer ih to cesto jebava. Popravak svih vrsta karoserija motornih vozila usred raznih oštećenja. Trebate li popravak branika, popravak oklopa motora, varenje plastike ili farova, tu smo. Jel moze neko da mi pomogne u vezi toga, sta raditi, polovan branik ili? Zanima me vase misljenje, da li mora farbanje kompletnog branika ili se moze nekako srediti, i po kojoj ceni naravno? Otac udario u neku zardinjeru, i prilicno ulubio zadnji plasticni branik. Kakva su vasa iskustva sa krpljenjem branika?

Da li je bolje kupiti polovni original ili zakrpiti naprsli? Nije veliko naprsnuce, neko me je cuknuo. Poruke: treba mi neko da mi objasni kako da popravim sam prednji branik koji je od plastike.

Nakon godinu dana mučenja sa VB5 verzijom foruma, nemogućnošću popravka istog, stotina izgubljenih sati za razne hookove, fixove, updejte odlučio sam da.

Zadnji branik za punto-popravka

Popravak branika forum

Pomoc, lik me zavario pozadi sa kukom,pretostavljamo, na braniku povece udubljenje, I napuko, bio sam kod ms servis u Zemunu, trazio mi. PC Ekspert Forum – Automobili forum. Popravak trajao mjesec i pol (rekli su max 2 tjedna), i nakon svega, zadnji branik nije niti slične boje više kao original boja. U mogucnosti sam nabaviti prednji GSI branik, ali je u dosta losem stanju!

Lakira li se ovdje cijeli branik ili ide parcijalno? Auto je novo, kupljeno prije nekih sedam dana. Za neznatno oštećen (malo zagreban) branik, šta mogu da očekujem?

Servis i popravka havarisanih vozila. Evo udario sam psa,vlasnik psa placa popravak.