Pritisak u gumama na prikolici

Onaj tlak koji imaš u gumama – taj se stalno drži i treba se redovito provjeravati. Oznaku za maksimalni tlak pronaći ćete na bočnoj strani gume. Pod kojim tlakom napuhavati svoje gume?

Svi oni koji voze cestom su barem nekad sebi postavili ovo pitanje. Odgovor se nalazi u vodiču za gume. Nedugo sam usao u mali konflikt sa djelatnikom vulkanizerske radione gdje sam kupil gume.

Prikolica za traktor 1,5 t

Pritisak u gumama na prikolici

Majstor " mi je nadrukal zadnje gume na 1,9 bara. Pritisak zavisi od dimenzije gume, neznam sad tačno koja je kod mene. Na internetu taj podatak nije lako pronaći tako da. Dzoni koliki je pritisak u gumama na casea? Učitao korisnik Traktorske Gume – Poljoprivredne masine Koliko napumpati traktorske gume? U profesionalnom smislu, to je pritisak u gumama.

Tlak u gumama je poput krvnog pritiska osobe.

Vuča prikolice traži dodatni oprez — varazdinski

Pritisak u gumama na prikolici

Visoki krvni pritisak ili nizak krvni pritisak. Tlak napuhavanja mora se provjeravati kada su gume hladne. S druge strane niskoprofilne sportske gume s ojačanim. U slučaju kada se provjera tlaka ne može vršiti na hladnim gumama, treba uvećati označene. Prilikom vožnje s prikolicom morate se voditi brojevima navedenim za najnapućeniji automobil.

Provjeravajući pritisak u gumama. Prije i tijekom puta treba provjeriti tlak u gumama. Recimo da je najsigurnija vožnja s prikolicom ako su. Gume ne smiju biti istrošene ili stare. U Goodyearu savjetuju da prije odlaska na putovanje provjerite stanje i tlak u gumama ugrađenima na vozilo i prikolicu. Zašto je važan pravilan tlak u gumama? Ovdje prikazani podaci o tlaku u gumama odnose se na gume proizvođača YOKOHAMA. Prenizak ili previsok tlak u gumama ima sljedeće posljedice: skraćuje. Kako su prilike u zemlji teške, a u mom novčaniku još teže počeo sam smanjivati kilometražu i potrošnju goriva. Dozvoljeni tlak, 160bar (16Mpa ). Opterećenje u gumama za skutere i lake auto prikolice, pritisak pumpanja i brzina vozila, dati su u maksimalno dozvoljenim vrednostima.

Izračunajte pritisak u gumama.

Kako znati identificirati tlak koji odgovara vašim gumama

Pritisak u gumama na prikolici

Brend Mitas pruža bogati asortiman radijalnih i dijagonalnih pneumatika za traktore i prikolice, kao i široki spektar industrijskih. Saznajte kako provjeriti tlak u pneumaticima SUV-a, kombija ili auta. Prije nego što išta napravite, pročitajte savjete o sigurnosti pneumatika, kliknite ovdje da.

Deo svog pritiska pneumatik gubi prirodnim putem (uobičajeno oko 1 psi (0,076 bara) mesečno). Gubitku pritiska mogu doprineti i druga ispuštanja vazduha.