Renault clio 1 2 problem sa paljenjem

Problem kod paljenja, nikako riješiti! Rešen problem sa paljenjem motora (senzor za paljenje ) 13. To me čudi jer imam još jednog renaulta u familiji i pumpa zuji baš uvijek kad se tek uđe u auto i ide.

Renault Clio neće upaliti 20 postova 9. Clio II – senzor radilice 13 postova 11.

5 najčešćih uzroka paljenja lampice za proveru motora

Renault clio 1 2 problem sa paljenjem

Muke s paljenjem po vrućini ( renault clio 1.4) 20 postova 7. Spremljeno u privremenu memoriju Slično Prevedi ovu stranicu 2. Dali je netko od vas na grupi imao problem sa kodiranim kljucem doticnoga? RENAULT CLIO – PROBLEM PALJENJA. Pitanje: Supruga mi vozi Clio 1. Prije 10tak dana poceo se javljati.

Više vozača javljalo je o problemima s paljenjem ovih automobila.

Renault kangoo dci,nekad neće da upali

Renault clio 1 2 problem sa paljenjem

Neko vrijeme imam problema s paljenjem, nekad upali iz prve, a nekad treba pokušavati po 15 puta. Preporuka zamjeni filter goriva, ako problem ostane u servisu izmjeri pritisak koji gura pumpa. Kljuc kartica Clio 4 Capture sa KODIRANJEM garancija. Kako prepoznati problem s pumpom za ubrizgavanje dizela? Ukazuje da je funkcija automatskog paljenja svjetala isključena. Ukazuje na ozbiljan problem u predjelu motora na vozilu. Opet ja otvaram novu temu ali je problem malo drugacije prirode. Duze vrijeme se pojavljuje povremeni problem da. Razlozi za problem sa paljenjem mogu biti mnogobrojni, a važno je znati.

Mene muči šta ako promenim i katalizator, pa mi kažu da je problem u lambda. Kupio sam nov clio 3, a posle 8 meseci imam problem sa prvim paljenjem ujutro. V, stariji, može imati problema s tlakom goriva, odnosno dotrajalom električnom pumpom.

ECU kompjuteru da deaktivira blokadu paljenja alo ovaj to ne učini i auto naravno ne pali. Kablovi za paljenje Magnecor 8. Primarily designed for racing. Probajte da se setite kada se manifestovao vaš problem, i naravno posetite nekoliko.

Renault clio hatchback (2001

Renault clio 1 2 problem sa paljenjem

Regler paljenja takođe, i njega možete zameniti sami. U slučaju da imamo elektronsko paljenje možemo imati problem sa. Od benzinskih motora dostupni su 1. Otežano paljenje motora nakon punjena potpuno praznog rezervoara. Upozorenje da postoji problem sa sistemom za upravljanje;. Lampica se pali samo na prvo paljenje tokom dana i kada upalim auto, posle.

Prosle veceri sam ga provozao po gradu i uredno parkirao. Jutros kad sam hteo da ga upalim.